1 C
Skopje
Saturday, January 16, 2021

Нов концепт на компанијата „IBM“, паметен часовник што се трансформира во телефон или таблет

Најчитани вести

Мултифункционална алатка која се трансформира и прилагодува според вашите потреби, ова е новата визија на компанијата „IBM“

Оваа компанија со години наназад нема претставено некој производ за крајниот купувач, но тоа не ја спречува да патентира идеи кои можеби би имале примена во иднината. Овој паметен часовник е пример за тоа.

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести