Наредната среда неработна за сите граѓани на Македонија

    0

    Денот на Македонската револуционерна борба – 23 Октомври е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

    Од Министерството на граѓаните им го честитаат Денот на Македонската револуционерна борба.