Журнал

Маркетинг

 

Ценовник

 

ПозицијаДимензијаЦена:
1728х90200 ден./1.000 импресии
2300х250100 ден./1.000 импресии
2.1300х600200 ден./1.000 импресии
3300х250100 ден./1.000 импресии
4300х250100 ден./1.000 импресии
Floater500х500px400 ден./1.000 импресии
Takeover 800 ден./1.000 импресии

 

Незакупените импресии во тековниот ден пропорционално се доделуваат на тековните закупувачи, бесплатно.

 

Објава на ПР текст 1.500 денари плус ДДВ
Максимална големина на банер е 200 KB