9 C
Skopje
Sunday, March 7, 2021

Максим Ацевски нов директор на државниот завод за ревизија

Најчитани вести

Ревизорот Максим Ацевски најверојатно ќе биде новиот директор на Државниот завод за ревизија.

Илија Димовски како претседател на надлежната собраниска комисија за избори и именувања, потврди дека ВМРО ДМПНЕ се расположени да го поддржат Ацевски, додека конечниот договор треба да биде потврден по завршувањето на координацијата на СДСМ.

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести