21.8 C
Skopje
Wednesday, May 25, 2022

Крвната група кај жените открива кои се посмирени или пољубоморни

Најчитани вести

Иако многумина ова ќе го прифатат со потсмев, сепак постојат многу теории за влијанието на крвната група врз нашата личност. Ова е најмногу изразено во Азија, особено во Јапонија и Јужна Кореја, каде крвната група е многу важен фактор за проценка на карактерот. А како тоа влијае на темпераментот на жената, прочитајте во продолжение:

0 крвна група

Жените со нулта крвна група се прилично себични. Многу се љубоморни и страсни во односите со мажите. Доминантни се и силни. Се обидуваат да ги контролираат своите избраници во сè, па тешко ќе му биде на мажот кој ќе се обиде да ја измами. Овие жени брзо стануваат рамнодушни кон смирените и слаби партнери. Треба да се напомене дека меѓу успешните, деловни жени и познати личности доминираат жените со оваа крвна група.

Од своите мажи очекуваат среќа, задоволство и нежност. Како сопруги владеат од позадина и често знаат дека активно да учествуваат во градењето на кариерата на својот сопруг. Како мајки, пријателски се настроени кон своите деца, а сопствените амбиции ги остваруваат преку своите сопрузи и деца.

А Крвна група

Оваа крвна група ги карактеризира жените кои се карактеризираат со трпение и смиреност. Често се сметаат за несебични, друштвени и многу дисциплинирани. Овие жени ја ценат уредноста и удобноста и секогаш се стремат кон решавање на проблемите без конфликти. Сепак, тие се и многу тврдоглави, а понекогаш и раздразливи. Често се гледаат себеси како подредени.

Многу се срамежливи во љубовните врски, но го почитуваат партнерот и неговите квалитети. Сепак, поради нивната емотивна и чувствителна природа, ги откриваат своите чувства дури кога ќе бидат целосно сигурни дека нема да бидат измамени и повредени. Како сопруги се идеални. Исто така, жената со крвна група А е мајка која ги чува и издржува своите деца, но и бара многу од нив.

Б крвна група

Жените со Б крвна група се карактеризираат со флексибилност на карактерот. Одлично ја поднесуваат осаменоста, но во голема група се чувствуваат како риба во вода. За разлика од првите две крвни групи, не сакаат да бидат лидери или подредени. Но, многу се добри во користа од различни ситуации, додека ја одржуваат својата независност.

Тие се согласуваат доста добро во општеството. Обожаваат флерт, па не треба да ве чуди фактот што имаат многу пријатели од спротивниот пол. Во љубовта очекуваат нежност и задоволство, среќа и верност, како и постојано внимание на партнерот. Во љубовните врски делуваат малку напорно и недопирливо, па затоа потешко се одлучуваат за брак. Инаку, кога ќе стапат во брак и ќе станат мајки, тие се многу лојални и посветени.

Крвна група АБ

Претставниците на оваа крвна група се многу чувствителни и избалансирани. Тие се тактични, учтиви и искрени. На овие жени им е многу тешко да донесат било какви одлуки: буквално се растргнати од сомнежи и внатрешни конфликти.

Таквите жени често се сакани. Тие се многу искрени во љубовните врски. Обожаваат и мажи со авантуристички дух, но во љубовта уживаат сè додека партнерите им дозволуваат да останат мистични. Како мајки, многу се попустливи со децата, нежни се и не бараат. Успешно наоѓаат мерка за тоа колку можат да бидат пријатели со своите деца.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com