9.8 C
Skopje
Sunday, December 4, 2022

Истражување на ИАБ Македонија за големината на пазарот на дигиталното огласување

Најчитани вести

Здружението за интерактивно огласување ИАБ Македонија, од денес почнува со спроведување на анкета/истражување за големината на пазарот за дигитално огласување во Македонија.

Анкетата/истражувањето ги опфаќа сите веб портали и маркетинг агенции со цел да се добијат прецизни податоци за распределбата на буџетите за дигитално огласување

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести