-3 C
Skopje
Tuesday, January 19, 2021

Експлозија во рафинерија за гас во Филаделфија

Најчитани вести

Во Америка, Филаделфија, дошло до голема експлозија во рафинерија за гас, изјавија од „Fox News“.

Рафинеријата се наоѓа во градот, а во нејзина близина има еден спортски комплекс.

Сè уште нема информации за штетата и за жртвите.

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести