1 C
Skopje
Friday, February 26, 2021

ДИРК ЈАН КОП – ПОДГОТВЕНИ СТЕ ЗА ПРЕГОВОРИ, НЕ ЗНАЕМЕ ШТО ПРЕДЛАГА ФРАНЦИЈА

Најчитани вести

Холандија смета дека Северна Македонија е подготвена да ги почне преговорите. Французите зборуваат за ревизија на методите и процедурите, но ние не сме виделе некакви конкретни предлози во овој момент.

Кога Французите ќе дојдат со предлози, ние ќе ги разгледаме и ќе видиме што мислиме за нив, вели холандскиот Амбасадор Дирк Јан Коп во неделното интервју на Радио Слободна Европа.

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести