15.8 C
Skopje
Monday, June 21, 2021

Да бидеме хумани и да помогнеме за лекување на Александар кој боледува од редок вид на канцер

Најчитани вести

Александар Сапунџиев од Кавадарци има потреба од помош од сите нас, за негово лекување во Словенија.

Александар боледува од редок вид на канцер, има потреба од наша помош.

Парите се донираат на жиро сметка, а собраните средства се наменети за негово лекување во Словеинја.

Сите кои што имаат можност да помагаат, подолу има слика од неговата жиро сметка. За негово лекување потребни се над 20 илјади евра.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести