5.8 C
Skopje
Saturday, March 25, 2023

Во Тирана ќе се прикаже Македонскиот филm “Пред Дождот” од Милчо Манчевски

Најчитани вести

На 16 Ноември во киното “Агими” во Тирана, ќе се прикаже Македонскиот филm “Пред Дождот” од Милчо Манчевски. На проекцијата ќе биде присутен и композиторот Златко Орѓански, Директор во Македонскиот Културен Центар во Тирана, после проекцијата следи разговор со композиторот.

Најнови вести