4.8 C
Skopje
Sunday, April 2, 2023

Во Мексико уапсен лекар обвинет за ширење менингитис

Најчитани вести

„Овој специјалист вршеше процедури без ограничувања“, рече Гарза, додавајќи дека носи свои лекови за пациентите, вклучително и нелегални лекови.

Гарза додаде дека притворениот лекарот е единствениот лекар кој вршел процедури во четири болници каде биле забележани инфекциите.

Таа исто така додаде дека тој негирал дека користел сопствени лекови за време на сослушувањето пред обвинителите.

Најнови вести