17.8 C
Skopje
Sunday, March 26, 2023

ВМРО-ДПМНЕ: Власта е уплашена и затоа прибегнува кон притисоци, закани и шиканирања

Најчитани вести

СДСМ паѓа. Власта е уплашена и затоа прибегнува кон притисоци, закани и шиканирања.

Заев е на пат да ја загрози и европската иднина на државата. Оваа влада нема капацитет да спроведе реформи, затоа и не се почнати преговори со ЕУ.

Зоран Заев се што вети излажа. Вети метла, а по метлата се остана исто, само Тевдовски го нема.

Граѓаните не видоа ништо позитивно со оваа власт. Земјоделците го фрлаат својот род, образованието е деградирано, здравството е уништено

Правниот систем е уништен.

ВМРО-ДПМНЕ ќе предложи нов закон за СЈО кој е во склад со европското право и препораките на Европскиот суд на правдата.

Правосудните институции не смеат да се користат за политичка пресметка. Одговорност за секоја злоупотреба ќе има.

ВМРО-ДПМНЕ ќе ја врати правната држава и владеењето на правото. По победата на изборите од страна на ВМРО-ДПМНЕ ќе отпочне ослободувањето на Македонија од овој вистински режим.

Со почит, Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ

Најнови вести