5.8 C
Skopje
Friday, December 9, 2022

Владимир Милчин: MOJOT OДГОВОР ДО БРАНИТЕЛИТЕ

Најчитани вести

Ако погледнат внимателно, ќе видат дека на фотките од 2018 година се гледаат и стеблата од левата страна. Да знаев за што ќе се фатат, немаше да пијам кафе во Горки, туку ќе јадев сладолед откаршија, во Радост, па ќе имаше повеќе фотки од левата страна. Исушени и здрави стебла имаше и на левата и на десната. Десната страна, фала му на Бога, беше поштедена во денешната сеча. Зошто? Што ќе стане со болните стебла на таа страна? Не го премолчав одоговотот на работникот не затоа што мислам дека Зоран Заев ја наредил сечата, туку да укажат на тоа дека раширената перцепција е дека тој е налогодавачот за се што е лошо. А тоа не е добро токму за Заев. Патем, работникот беше разгневен… И на крајот, се надевам дека здравите стебла на десната страна ќе преживеат.

MOJOT OДГОВОР ДО БРАНИТЕЛИТЕАко погледнат внимателно, ќе видат дека на фотките од 2018 година се гледаат и стеблата од…

Posted by Владимир Милчин on Friday, November 15, 2019

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести