5.8 C
Skopje
Saturday, March 25, 2023

Викторија и Дејвид Бекам прославија 20 години брак со приватна турнеја низ Версај

Најчитани вести

Дејвид и Викторија Бекам прославија 20 години брак и тоа со приватна, романтична турнеја низ Версајскиот дворец во Франција.

Парот на Инстаграм сподели фотки од романтичното патување, на кои Викторија носи бел сатенски миди фустан, додека Дејвид е дотеран во класично црно одело.

Се пофалија и со скап шампањ и специјалитет од тартуфи, но и се пошегуваа дека со задоволство би се преселиле да живеат во дворецот.

Како Бекамови ја прославија љубовта која е крунисана со брак веќе 20 години./crnobelo.com

victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-1.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-2.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-3.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-4.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-6.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-7.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-8.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-9.jpg
victoria-i-david-beckham-proslavija-20-godini-brak-so-privatna-turneja-niz-versaj-10.jpg

Најнови вести