Видео: Galaxy Note 10 го победи дизајнот на IPhone XS со својот премиум изглед!

0
3

Пред видеото на Samsung мислевме дека Note 10 и 10 Plus имаат Gorilla Glass 6 заштита на алуминиумска основа, но на 15-тата секунда од видеото компанијата спомнува дека всушност станува збор за рамка од челик околу панелот.

Единствен друг кул телефон кој доаѓа со ваков дизајн е Nokia 8 Sirocco.

Како мало потсетување, при претставувањето на XS и XS Max Apple нагласи дека новите уреди имаат челична наместо алуминиумска рамка. Изгледа дека и Samsung го следи овој пример. /gsm.mk