1 C
Skopje
Saturday, January 16, 2021

ВИДЕО: Се вклучи алармот! Земјотрес за време на програма во живо од сеизмолошката опсерваторија Скопје

Најчитани вести

За време на директно јавување на репортерот на ТВ21, Јовица Пауноски од сеизмолошката опсерваторија при природно -математичкиот факултет од Скопје регистрираше земјотрес.

Вработените во реално време веднаш ги добиваа податоците од нивната мрежа на сензор поставени низ целата држава.

По неколку минути регистриравме и втор земјотрес!

Повеќе вести

- Advertisement -

Најнови вести