-0.2 C
Skopje
Monday, February 6, 2023

Без струја повеќе делови на Скопје

Најчитани вести

Од „ЕВН Македонија“ информираат дека поради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, денеска без електрична енергија ќе останат:

-од 8:00 до 16:00 часот, корисниците од дел од ул.Томе Стефановски и дел од ул.Шандор Петефи во нас.Драчево (опш.Кисела Вода)
-од 9:00 до 12:00 часот, корисниците од дел од ул.Козле, под ул.9, под ул.17 (опш.Карпош)
-од 13:30 до 15:30 часот, корисниците од ул.Вич зграда бр.2, и бр.4 и ул.Разловечко востание згради со бр.2, 4, 10 (опш.Карпош)
-од 8:30 до 10:30 часот, корисниците од дел од ул.Његошева и ул.Софиска (опш.Карпош)
-од 11:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул.Варшавска и ул.Париска (опш.Карпош)
-од 11:30 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул.Милан Мијалковиќ и објектот на Институтот за сеизмологија (опш.Кисела Вода)
-од 08:45 до 11:30 часот, корисниците од Австриска резиденција, ул.Караорман и дел од ул.Димитар Пандилов (опш.Центар)
-од 8:05 до 14:00 часот, корисниците од ул.Тодор Чопов, дел од ул.Сава Михајлов, дел од ул.Алија Авдовиќ, ул.Константин Петковиќ, ул.16, ул.Роман Каскалиевиќ, ул.Пролетна Офанзива, ул.Трајко Китанчев, ул.Надбискуп Чекада, дел од ул.Радован Ковачевиќ, ул.Спиро Црне, ул.Неготинска, ул.Христофор Жефаровиќ, ул.Тодор Ецов во нас.Сингелиќ (опш.Гази Баба)

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести