19.8 C
Skopje
Tuesday, July 5, 2022

Баба Ванѓа: 22 век е време на живи роботи

Најчитани вести

Се зборува дека Ванѓа ја предвидела смртта на принцезата Дајана, Хитлеровиот и Сталиновиот неславен крај, нападот на трговскиот центар во Њујорк, распадот на СССР, датумот на смртта на бугарскиот крал Борис III како и датумот на сопствената смрт.

Бугарската пророчица баба Ванѓа “го видела светот“ до 5079-та година за кога го предвидела крајот на светот.

Според нејзините пророштва, крајот на светот ќе следи откако луѓето ќе одлучат да ја преминат границата на вселената.

Таа вака ги предвидела случувањата на планетата Земја :

  • 2014- та, баба Ванѓа предвидела страдање на човештвото од чиреви, рак на кожата и други болести предизвикани од хемиски оружја. 
  • 2020-та, баба Ванѓа предвидела дека Европа ќе биде речиси ненаселена, Земјите во развој ќе се претворат од експлоатирани во експлоататори.  
  • 2023- та, според баба Ванѓа орбитата на Земјата ќе се промени.  
  • 2025-та, Европа ќе биде уште помалку населена.  
  • 2028-та, луѓето ќе полетаат кон Венера, а ќе бидат пронајдени и нови извори на енергија. За пет години, односно во 2033-та година, ќе се зголеми нивото на светските океани проследено од топењето на мразот и поплавите.  
  • 2043-та, со Европа ќе владеат муслиманите.  
  • 2046-та сите човечки органи ќе се создаваат по вештачки пат.  
  • 2066-та, во текот на муслиманскиот напад на Рим, САД првпат ќе примени ново климатско оружје, со кое ќе дојде до нагло заладување. Баба Ванѓа го предвидела и враќањето на комунизмот во 2076-та година.  
  • 22-от век е време на живите роботи.

Предвидела и некоја необична болест која ќе се појави во 2088-та година, и од неа луѓето ќе стареат во неколку секунди.

Повеќе вести

- Advertisement -spot_img

Најнови вести

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com